Засоби захисту, тести, автомобілі: як бізнес допомагає Києву у боротьбі з Covid-19

Засоби захисту, тести, автомобілі: як бізнес допомагає Києву у боротьбі з Covid-19
Бізнес передав столиці понад 26,5 тисяч костюмів біозахисту

Кличко подякував бізнесу за допомогу

Мер Києва Віталій Кличко подякував підприємцям, соціально відповідальному бізнесу, що долучився до підтримки міста в боротьбі із коронавірусом.

«За цей час бізнес передав столиці понад 26,5 тисяч костюмів біозахисту, більше 36 тисяч тестів і три лабораторії ПЛР, 19 апаратів ШВЛ, понад 360 тисяч респіраторів і медичних масок, дезінфікуючі розчини. Також бізнес надав у користування 10 нових авто та пальне для медпрацівників та організацій, що залучені до боротьби з коронавірусом», - повідомив Кличко під час онлайн-пресконференції.

Він підкреслив, що за допомогою благодійних організацій відновили кисневі мережі у лікарнях першої та другої хвилі прийому хворих на коронавірус.

«Допомагають нам і з довезенням медиків на роботу та пацієнтів на життєво необхідні процедури, такі, як діаліз, хіміотерапія. Для медпрацівників, які працюють в опорних лікарнях, організували тимчасове безкоштовне проживання в готелях столиці. Забезпечили їх гарячими обідами. Деякі мобільні оператори  поповнюють лікарям рахунки за мобільний зв’язок», - зазначив мер столиці.

Як повідомлялося, станом на ранок 8 травня, у Києві підтверджено 1721 випадок Covid-19. Такі дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я України. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 46 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: