Власник одеського Привозу встановив контроль над пляжем «Хмельницького-Саакашвілі»

Власник одеського Привозу встановив контроль над пляжем «Хмельницького-Саакашвілі»
Пляж «Хмельницького-Саакашвілі»

На скандальному пляжі обладнають нічний клуб, і пляж перестане бути безкоштовним

Український підприємець Василь Хмельницький продав ділянку з недобудованою віллою, яку свого часу з бульдозером штурмував губернатор Михайло Саакашвілі, одеському бізнесменові Володимиру Галантерніку, повідомило інформоване джерело на одеському ринку нерухомості.

Одеські ЗМІ приписують Галантерніку контроль над значною частиною ринку «Привоз», а також групою торгових центрів City Center, торговим комплексом в Аркадії і ще рядом об'єктів нерухомості в місті, а також пов'язують його з одеськими телеканалами А1, GTV і «1-й міський Одеса».

За наявними відомостями, з недобудованого пансіонату «Зелений берег» тепер планується зробити «висококласний заклад для конкуренції з існуючими в районі Аркадії нічними клубами». Деякі місцеві медіа оцінюють угоду в шість мільйонів доларів і підозрюють, що тепер на пляжі обладнають клуб, і безкоштовним пляж уже не буде.

Хмельницький підтвердив факт продажу недобудови «одеситу в надії, що одесити між собою порозуміються».

6 червня 2017 року одеська поліція зупинила будівельні і гідротехнічні роботи на пляжі в районі санаторію ім. Чкалова. Радник начальника головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк на своїй сторінці в Facebook написав, що роботи проводили самовільно.

Скандальний пляж був відкритий для відвідування влітку 2015 року екс-главою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі, який організував знесення стіни, що загороджувала прохід.

Хмельницький тоді назвав дії губернатора «популізмом і вторгненням в приватну власність», оскільки огорожа, встановлена ще за радянських часів, була знесена без судового рішення і не чекаючи закінчення встановленого міськрадою терміну для демонтажу. Пізніше в одному з інтерв'ю підприємець повідомив, що якщо знесення паркану внесе «вклад в поліпшення ситуації в країні», йому його не шкода.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: