Вночі у Києві загорівся склад: пожежу ліквідовували 120 рятувальників

Вночі у Києві загорівся склад: пожежу ліквідовували 120 рятувальників
Пожежа сталася по вулиці Віскозна, 17

У ДСНС зазначають, що гасіння пожежі ускладнювалось великою кількістю горючих матеріалів

В суботу, 23 вересня, о 23:42 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу по вул. Віскозна, 17.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, до місця виклику негайно було направлено вогнеборців із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

«Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що горить складська будівля розміром 160х55 метрів, на площі 2500 кв м. Не гаючи часу, столичні рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі. Під дією високої температури сталося руйнування покрівлі по площі пожежі, з подальшим розповсюдженням вогню на площу 3500 кв м», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначають, що гасіння пожежі ускладнювалось великою кількістю горючих матеріалів (поліматеріалів, пінопласту, плінтуса, панелі, інше), що знаходились на території складу. Крім того тиск у пожежних гідрантах даного об’єкта був недостатній, тому рятувальникам довелося прокладати магістральну лінію на відстані більше ніж 600 метрів від пожежі.

«Працівники ПАТ «Київенерго» лише о 2:02 відімкнули об’єкт від електропостачання. О 3:17 вогнеборці локалізували пожежу, а о 5:00 ліквідували», - зазначають рятувальники.

З одного із приміщень вогнеборці винесли два газових балона, тим самим не допустивши вибухів. Рятувальниками також було не допущено розповсюдження вогню на склад із алкогольними напоями.

До гасіння пожежі залучено 26 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 120 чоловік особового складу Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Інформації щодо жертв та постраждалих немає. Причини виникнення пожежі наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, в суботу у Києві декілька годин гасили пожежу у триповерхівці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: