Волинському депутату вночі кинули на подвір'я вибухівку

Волинському депутату вночі кинули на подвір'я вибухівку
Невідомі кинули на подвір‘я депутата Волинської ОДА Анатолія Буська вибуховий предмет

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав

Вночі на подвір'ї депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська у Камінь-Каширському стався вибух через підкинутий невідомими предмет.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко.

«Сьогодні уночі 8 травня 2019 року у м.Камінь-Каширський на подвір’я депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув», - йдеться у повідомленні.

За словами Савченка, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан.

«Вважаю, що інцидент є або спробою залякати, або спробою розхитати ситуацію в регіоні в час, коли влада в країні переходить від діючого президента до новообраного», - зазначив голова ОДА.

Він закликав силовиків посилити оперативно-розшукові заходи для розслідування цієї події та превенції подібних виявів у майбутньому, а волинян - бути пильними, не піддаватися на провокації, та в разі отримання інформації, яка може допомогти слідству, невідкладно повідомляти про це правоохоронні органи.

Анатолій Бусько обраний депутатом Волинської обласної ради  на виборчому окрузі № 8 від Волинської обласної партійної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Член фракції «Батьківщина» в обласній раді. Член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: