WikiLeaks засумнівалися у здатності США завдати Росії кіберудару

WikiLeaks засумнівалися у здатності США завдати Росії кіберудару
Грушевського, 5

«Якби очікувана війна США проти Росії в кіберпросторі була серйозною, про неї не оголошували б»

WikiLeaks висловила сумніви в серйозності планів США здійснити серію потужних кібератак проти Росії. Таке повідомлення організація розмістила в Twitter. «Якби очікувана» таємна «війна США проти Росії в кіберпросторі була серйозною, то про неї, по-перше, не оголошували б, по-друге, мова йшла б про АНБ, а не ЦРУ», - написано на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Раніше WikiLeaks провів опитування в Twitter, в якому запропонував відповісти, чому правляча партія США оголосила війну Ємену, а потім кібервійну Росії. Було запропоновано дві відповіді на нього - щоб «забезпечити перемогу» кандидата від Республіканської партії на виборах президента країни Хілларі Клінтон і «з причин, які не пов'язані з виборами». На даний момент 79% респондентів припустили, що ці дії пов'язані з виборами в США.

Раніше повідомлялося, що Центральне розвідувальне управління (ЦРУ) США готує кібератаку на Росію. Про це повідомив NBC News з посиланням на джерела в розвідці. Зазначалося, що мета кібератаки - створити проблеми «керівництву Кремля».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: