Як на Одещині ліквідовували наслідки негоди (ВІДЕО)

Як на Одещині ліквідовували наслідки негоди (ВІДЕО)

Наразі в Одеській області через негоду залишаються знеструмленими вісім населених пунктів

Станом на ранок 21 вересня в Одеській області через негоду залишаються знеструмленими вісім населених пунктів. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.
Зокрема, залишаються відключеними від електромереж в Ізмаїльському районі один населений пункт, у Комінтернівському – 2 та Роздільнянському – 5.
На відновлення електромереж від обленерго задіяно 5 бригад.
Наразі в Одесі та Одеській області без опадів. Вітер північно-західний до 9–14 м/с, температура повітря 8–10 тепла.
В Одесі повністю відновлено рух трамваїв маршрутів №№3, 5, 12, 20, 27.


Підрозділи Головного управління ДСНС України в Одеській області здійснили:
– 20 виїздів на ліквідацію підтоплення територій та підвалів житлових будинків: у м. Одеса – 7, в області – 13. Від ДСНС залучалось 23 одиниці техніки та 89 осіб особового складу, загалом відкачано 3615 кубічних метрів води.
– 9 виїздів на евакуацію транспортних засобів з підтоплених ділянок та заторів: у м. Одеса – 7, в області – 2. Від ДСНС залучалось 11 одиниць техніки та 38 осіб особового складу, загалом вилучено 33 транспортних засоби.
– 7 виїздів на прибирання повалених дерев: у м. Одеса – 7, в області – 0. Від ДСНС залучалося 7 одиниць техніки та 34 особи особового складу. Загалом прибрано 17 дерев.
Взагалі для ліквідації наслідків негоди від ГУ ДСНС України в Одеській області було залучено 41 одиницю техніки та 161 особу особового складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: