Як віджимали «Нібулон». Депутат розказав, як команда Януковича хотіла отримати частку його сімейного бізнесу

Як віджимали «Нібулон». Депутат розказав, як команда Януковича хотіла отримати частку його сімейного бізнесу

«Нібулон» не працював близько півроку, зазначив Вадатурський

Народний депутат Андрій Вадатурський в інтерв’ю «Главкому» розповів, що команда екс-президента-втікача Віктора Януковича пропонувала «Нібулону» поступитися часткою у бізнесі і стати монополістами на ринку зернових.

«Команда Януковича пропонувала нам стали монополістами на ринку зернових. Пропозиція була така: поступитися часткою, і весь експорт зернових йде через «Нібулон». Ми відмовились. Шикарна можливість з точки зору грошей. Але ми не доходили до того, яку саме частку компанії вони за це хочуть. Бо як тільки спитаєш, що і за скільки ти хочеш - все, ти в переговорному процесі, а це початок кінця. Ну, і вони ще фальсифікували документи і звинувачували генерального директора в тому, що він спробував начебто незаконно повернути 20 тисяч гривень ПДВ з держави. Цим вони зробили так, що наша компанія не працювала близько півроку. Та ми суди виграли», - розповів Вадатурський.

За його словами, коли «Нібулон» відмовився від такої пропозиції, через певний час була створена Державна продовольчо-зернова корпорація.

Нардеп поскаржився, що ті люди, які намагалися відібрати бізнес, досі на свободі, і ніхто не покараний.

«Так. І про Присяжнюка, і про Юрія Іванющенка. Нічого не робиться, щоб притягнути цих людей. Це великий мінус для людей, які керують країною, правоохоронною системою», - підкреслив депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: