Японські ЗМІ показали, як адміністрація Путіна фальсифікує інформацію про його «невтомну роботу»

Японські ЗМІ показали, як адміністрація Путіна фальсифікує інформацію про його «невтомну роботу»
Фото з відкритих джерел

Адміністрація президента РФ розбиває на кілька днів сконцентрований в одній добі робочий процес глави РФ у Кремлі. Таким чином Путін «звільняє» собі кілька днів щотижня

Японське видання «Асахі сімбун» проаналізувало фотографії з офіційних зустрічей президента Росії Володимира Путіна та дійшло висновку: адміністрація президента розбиває на кілька днів сконцентрований в одній добі робочий процес глави РФ у Кремлі. Таким чином Путін «звільняє» собі кілька днів щотижня.

Водночас прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков стверджує, що у робочому графіку президента РФ немає відпусток. «Мені невідомо, коли у президента буде відпустка. Я, чесно кажучи, просто дивлюся робочий графік до 1 вересня і відпустки тут не бачу, на жаль», – сказав він. За словами Пєскова, на офіційному сайті Адміністрації президента щодня розміщується інформація про роботу Путіна в серпні.

На першій фотографії зображена зустріч з губернатором Архангельської області, опублікована 22 серпня. Місце зустрічі – резиденція президента в Кремлі. Другу було опубліковано 18 серпня. На ній Путін зустрічається з губернатором Магаданської області. На третій, опублікованій 23 серпня, ми бачимо зустріч із губернатором Свердловської області. Порівняйте ці три фотографії.

1_12

2_08

3_07

«В першу чергу мою увагу привернула підставка для олівців і ручок на столі у президента, що знаходиться за сидячими один навпроти одного людьми. Точніше, її права частина. Характерний для Росії зелений колір – це малахіт. У підставці стоять різнокольорові олівці, однак проблема полягає в тому, як вони стоять», – пише журналіст.

4_05

На фотографіях два і три, які було знято 18-го і 23 серпня, однакові олівці стоять в одному і тому ж порядку. Проте 22 серпня ми бачимо іншу картину. На фото 18 і 23 серпня в очі кидається помаранчевий олівець, що стоїть праворуч, проте на першій фотографії, зробленій 22 серпня, його не видно. «Олівцями, розставленими 18 серпня, користувалися 22 числа, а 23 серпня вони повернулися до свого початкового стану?» – зазначає  видання.

«Дивно не тільки це. Поруч з лівою підставкою для олівців стоїть папір для нотаток. Уважно розгляньмо цю частину. На другий і третій фотографіях правий крайній аркуш знаходиться трохи вище всієї стопки, але на першій фотографії всі аркуші стоять рівно. Тобто 22 серпня стопку підрівняли, а 23 числа один аркуш знову прийняв положення п'ятиденної давнини?» – зазначає видання.

5_05

«Я розглянув зовнішній вигляд взуття Володимира Путіна. Якщо звернути увагу на строчку, то стає зрозуміло, що 22 серпня на президенті були інші туфлі», – веде далі автор статті.

6_02

«Що все це означає? Суть, швидше за все, полягає ось у чому. Путін зустрічався з представниками Комі, Магаданської, Свердловської і Московської областей в один і той самий день. Точна дата невідома, однак, швидше за все, це було 17 серпня або раніше. Ці зустрічі розбили на кілька днів і опублікували фотографії 17-го, 18-го, 23-го і 24 серпня. На чотирьох фотографіях у Путіна різні краватки, однак, як видно, їх просто змінювали. Швидше за все, тільки фотографію від 22 серпня було зроблено в інший день. Якщо це не так, то неможливо пояснити, чому деякі деталі на ній відрізняються», – робить висновок видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: