Юлія Ковалів очолить офіс Національної інвестиційної ради

Юлія Ковалів очолить офіс Національної інвестиційної ради
Юлія Ковалів

Ковалів залишає посаду першого заступника міністра економіки

Юлія Ковалів залишає посаду першого заступника міністра економіки та очолить офіс Національної інвестиційної ради. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні я залишаю Міністерство для нового виклику. Країні як ніколи потрібні інвестиції для економічного розвитку. Тому я присвячу свою наступну роботу зміні інвестиційного клімату та залученню інвесторів як керівник офісу Національної інвестиційної ради при президентові України», – заявила Ковалів.

На посаді у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів пропрацювала 1,5 року.

«Я вірю в те, що нам вдалося закласти підвалини дійсно невідворотних змін. І пишаюся багатьма речами: знаковим законом «Про ринок природного газу», який ми писали разом з колегами з НКРЕКП; реформою державних підприємств, над якою ми невтомно працюємо з командою Мінекономрозвитку; змінами до антимонопольного законодавства, яке ми ініціювали, та початком системної роботи над залученням інвестицій», – зазначила вона.

Як повідомлялося, 29 серпня 2016 року в результаті ротації в команді президента Борис Ложкін залишив посаду глави АП і зайняв пост секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.

Сьогодні уряд призначив Максима Нефьодова першим заступником глави МЕРТ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: