Екс-депутат Іванющенко подав до суду на Лещенка

Екс-депутат Іванющенко подав до суду на Лещенка
Медианяня

Нардеп вважає, що Іванющенко так намагається реабілітуватися

Одіозний бізнесмен Юрій Іванющенко, відомий як Юра Єнакієвський, подав до суду на депутата фракції «Блок Петра Порошенка» Сергія Лещенко. Про це сам Лещенко заявив на брифінгу в Українському кризовому центрі, коментуючи зняття з міжнародного розшуку цієї людини з оточення екс-президента України Віктора Януковича.

«Іванющенко подав до Печерського районного суду Києва на мене, вимагаючи вибачення, спростування за те, що його було названо «смотрящим» за державними підприємствами в часи Януковича, і за те, що він займався організацією «тітушек» на Майдані», – сказав Лещенко.

За його словами, Іванющенко навіть замовив експертизу цих слів – Інститут мовознавства імені Потебні підтвердив, що ці слова ображають честь та гідність Юри Єнакіївського.

«Ця справа за позовом до мене потрапила до судді Ірини Литвинової. І до цієї ж судді потрапив позов Іванющенка до інших людей, які викривають його діяльність. Саме суддя Литвинова якийсь час тому винесла неправосудне рішення про закриття справи Галини Шепелевої, дружини бізнес-партнера Іванющенка Олександра Шепелєва, в офісі якого на Рильському провулку базувався Юра Єнакіївський у часи Януковича», – зазначив депутат.

Лещенко вважає, що це все ланки одного ланцюга, який свідчить про «реабілітацію Іванющенка».

Нагадаємо, Лещенко раніше стверджував, що Іванющенко зняли з розшуку. Водночас у МВС заявляють, що Юрія Іванющенка не знімали з розшуку, а в базах Інтерполу змінили його статус на розшук із метою встановлення місця його перебування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: