З 1 липня в окупованому Криму електрика, газ і вода подорожчають

З 1 липня в окупованому Криму електрика, газ і вода подорожчають

Нові тарифи на анексованому півострові будуть діяти до кінця 2017 року, якими вони будуть далі - невідомо

1 липня в Криму зміняться тарифи на електроенергію, газопостачання та воду. Про це повідомляється на сайтах ресурсопостачальних організацій. Так на сайті «Крименерго» відзначено, що нові тарифи набувають чинності згідно з наказом Держкомітету з цін і тарифів «республіки» Крим «Про встановлення тарифів на електричну енергію для населення та споживачів, прирівняних до категорії «населення». Про це повідомляє сайт «Новости Крыма».

Так, 1 кВт/год буде коштувати 2,43 руб. (за умови споживання на місяць до 150 кВт/год). Від 150 до 600 кВт/год тариф становитиме 3, 04 руб. Від 600 кВт/год - 4,95 руб. Раніше тариф становив відповідно 2,04; 2,55 і 4,95 руб. кВт/год.

Встановлені тарифи будуть діяти до кінця 2017 року.

На сайті «Кримгазмереж» також повідомляється про збільшення цін на блакитне паливо для населення. Відтак 2 куб. м газу для споживачів із річним споживанням до 3500 кубометрів (найпоширеніша категорія) буде коштувати 3,9895 руб. Раніше тариф становив 3,9194 руб.

На сайті «Вода Криму» інформації про зміну тарифів поки немає, але колеги з «Кримської водної компанії» вже розмістили для своїх абонентів оголошення про збільшення тарифів на водопостачання і водовідведення.

Як повідомлялось, жителі окупованого Криму обурені високими цінами на ліки, комунальні послуги та проїзд у транспорті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: