Із початку 2016-го було звільнено понад 250 керівників митниць

Із початку 2016-го було звільнено понад 250 керівників митниць
politica-ua.com

Близько 60 справ щодо порушень направлено до судів.

З осені 2015 року Державна фіскальна служба (ДФС) України звільнила через зловживання і корупцію понад 250 керівників митниць. Крім того, з початку цього року підрозділами внутрішньої безпеки ДФС близько 60 справ уже направлено до судів. Про це повідомив глава відомства Роман Насіров в інтерв'ю DT.UA.

«Ми за 9 місяців змінили понад 250 керівників митниць різного рівня - величезний відсоток керівного складу. У підсумку все залежить від людини. У корупції на митниці головну роль завжди відіграє людський фактор», - сказав він.

Насіров також прокоментував останні проблеми на Закарпатській митниці: «Так, у нас були претензії до деяких працівників Закарпатської митниці, в тому числі й до керівництва. Зловживання і корупцію ми бачимо, кілька людей уже звільнено, решта отримали стягнення».

На питання, чому у глави ДФС досі немає заступника, який би опікувався митним напрямком, Насіров пояснив, що з питанням призначення затягує Кабінет Міністрів: «Ми неодноразово зверталися до Міністерства фінансів із проханням про проведення конкурсу та призначення моїх заступників», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: