З президентської гонки в США вибув ще один демократ

З президентської гонки в США вибув ще один демократ
Колишній міністр Обами Кастро вибуває з президентської гонки в 2020 році

Кастро заявив, що причиною такого рішення стали «обставини цього передвиборного сезону»

Колишній мер американського міста Сан-Антоніо, член Демократичної партії Хуліан Кастро припиняє боротьбу за крісло президента США на виборах 2020 року.

Про це він повідомив у Twitter.

«Із глибокою вдячністю до всіх моїх прихильників я припиняю свою президентську кампанію. Я пишаюся тим, що ми зробили разом. Я продовжу боротися за Америку, у якій кожен має значення, і, сподіваюся, ви приєднаєтеся до мене в цій боротьбі», – написано у твіті.

«Ми сформували розмову щодо настільки багатьох важливих питань в цій гонці, встали на захист найбільш уразливих людей і дали голос тим, кого часто забувають», - додав Кастро в прощальному відеозверненні.

Відзначається, що він займав пост міністра житлового будівництва при колишньому президенті США Бараку Обамі.

За даними ЗМІ, причиною такого рішення стали «обставини цього передвиборного сезону».

Нагадаємо, колишній віце-президент США Джо Байден є лідером у первинній гонці за президентство від демократів, оскільки підтримка Елізабет Уоррен різко впала.

Зазначимо, згідно грудневого опитування, Трамп перемагає всіх кандидатів від демократів. Президентські вибори заплановані на 3 листопада 2020 року. У них може бути обраний 46-й президент США (у випадку, якщо Дональд Трамп не буде обраний на другий термін).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: