З України видворили кримінального авторитета «Тахіра»

З України видворили кримінального авторитета «Тахіра»
Фото: Сектор комунікації поліції Хмельницької області

У 2007 році злодій вчинив в Україні низку тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі - умисне вбивство із корисливих мотивів у складі злочинної групи

Хмельницькі поліцейські спільно з міграційною службою видворили за межі України кримінального злодія на прізвисько «Тахір». Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

«Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з представниками обласного управління державної міграційної служби видворили за межі України небезпечного кримінального злодія на прізвисько «Тахір», - йдеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що цей 31-річний чоловік є громадянином сусідньої держави. Так, у 2007 році він вчинив на території України низку тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі - умисне вбивство із корисливих мотивів у складі злочинної групи.

Фото: Сектор комунікації поліції Хмельницької областіФото: Сектор комунікації поліції Хмельницької області

«Зловмисника засудили до позбавлення волі, але, як стало відомо правоохоронцям, під час відбування покарання у виправній установі Хмельницької області на шлях виправлення він не став. Натомість, навіть планував після звільнення з місць позбавлення волі продовжити свою злочинну діяльність на території України», - повідомили у поліції.

Правоохоронні органи прийняли рішення про примусове повернення чоловіка до країни його походження. Окрім того, стосовно чоловіка застосовано заборону подальшого в’їзду в Україну строком на три роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: