За сепаратизм арештована донька відомого українського письменника?

За сепаратизм арештована донька відомого українського письменника?

Мирослава Бердник відома своїми антиукраїнськими поглядами

Проросійський журналіст Дмитро Скворцов повідомив про арешт журналістки і публіцистки Мирослави Бердник. Про це він написав у Facebook.

Подробиць затримання не повідомляється. Затримання начебто проводилось Службою безпеки, пише «Корреспондент».

Офіційного підтвердження інформації поки немає.

Мирослава Бердник народилась в родині українського письменника-фантаста, дисидента Олеся Бердника У своїх публікаціях у друкованих ЗМІ, й у власному блозі, статті з якого часто передруковуються інтернет-ЗМІ, Мирослава Бердник активно критикує ОУН, УПА, Івана Мазепу, Помаранчеву революцію, український національний рух у цілому, державний статус української мови, незалежність України й історичні українські держави та їхніх керівників, а також політичні й громадські організації, політиків, науковців, письменників, митців, й інших осіб минулого й сучасності, які якимось чином підтримували незалежність України, розвиток національної культури, критикували СРСР, Росію, Російську імперію тощо.

Діячка також виїздила за кордон, де пропагувала антиукраїнські ідеї, повідомляла іноземній аудиторії про розгул фашизму в Україні, який вперше трапився після часів Другої світової війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: