Загиблого від кулі снайпера оперного співака поховають у Львові

Загиблого від кулі снайпера оперного співака поховають у Львові

Василь Сліпак народився у Львові, навчався у Львівській національній музичній академії ім. М.В.Лисенка

Львівська міська рада співчуває рідним і близьким оперного співака Василя Сліпака, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції, і заявляє про намір поховати його у Львові.

«Поховають Василя Сліпака у Львові. Деталі похорону буде повідомлено додатково», - йдеться в повідомленні на сайті міськради.

Свої співчуття висловило й Міністерство культури. «Міністерство культури України висловлює щирі співчуття рідним, близьким, побратимам та всій українській громаді у зв'язку з втратою справжнього Героя своєї землі», - йдеться в повідомленні прес-служби Мінкультури.

У ньому зазначено, що Сліпак народився у Львові, навчався у Львівській національній музичній академії ім. М.В.Лисенка, а після завершення навчання був запрошений до Паризької опери. Він 20 років прожив у Франції, але два роки тому пішов добровольцем у зону АТО. Разом із побратимами перебував на передових позиціях, його позивний – «Міф».

Згідно з повідомленням на сайті Національно-визвольного руху «Правий сектор», Сліпак був убитий снайпером вранці 29 червня. У повідомленні зазначено, що позивний «Міф» він узяв собі як скорочення від «Мефістофель» з опери «Фауст».

Як повідомлялося, оперний співак Сліпак загинув у зоні АТО.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: