Загід Краснов: третій Майдан може спровокувати мер Дніпра Філатов

Загід Краснов: третій Майдан може спровокувати мер Дніпра Філатов
Загід Краснов

Якщо третій Майдан буде, то він відбудеться не через Порошенка, вважає Загід Краснов

Україна не переживе третій Майдан, але він може повторитися через системи беззаконня, яка на сьогоднішній день встановлена на місцях. Про це на прес-конференції в ІА «Мост-Дніпро» заявив депутат Дніпровської міської ради, лідер ВГО «Громадська сила» Загіда Краснова.

«Я людина, яка була на Майдані. Я не був на Майдані саме через Януковича - особисто він не зробив мені нічого поганого. Я був там через систему терору Януковича, яка встановилася на місцевому рівні. Саме тому бізнесмени і просто люди з різних міст поїхали до Києва, щоб висловити невдоволення і вимагати зняття Януковича. Президент сьогодні зайнятий миром в Україні, входженням нашої країни в Євросоюз. Але, я вважаю, великою помилкою з його боку є випускати з уваги те, що робить система на місцях. Якщо третій Майдан буде, то він відбудеться не через те, хороший Порошенко чи ні, а через те, як поводиться влада на місцях - Філатов, поліція, прокуратура», - підкреслив він.

Депутат зазначає, що мільйони гривень міська влада сьогодні витрачає на муніципальну охорону, яка діє всупереч законодавству і не пускає на робочі місця депутатів міськради. У той же час соціальні програми, зазначає Краснов, фінансуються на мізерному рівні.

«Коли мільйони гривень витрачаються на тітушек в той час, коли пенсіонери недоїдають - це огидно. Коли депутатів міської ради б'ють, коли вони намагаються пройти до міськради, а прокуратура ніяк на це не реагує - це погано. Коли зносять кіоски, на які у людей є документи, а потім на місці деяких з них виростають нові - це свавілля. І все це в сумі дає певні хвилювання», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: