Загострення на Донбасі: ворог обстріляв Широкине, поранено трьох бійців

Загострення на Донбасі: ворог обстріляв Широкине, поранено трьох бійців
Об’єднані сили відкривали у відповідь прицільний вогонь, втрати противника уточнюються

Поранених бійців евакуювали у госпіталь

Другий день триває загострення на Донбасі. Сьогодні в ході обстрілів під Широкиним було поранено іще троє військових. Про це йдеться в повідомленні пресцентру Операції Об'єднаних сил в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні противник обстріляв позиції Об'єднаних сил недалеко від населеного пункту Широкине. При цьому бойовики вели вогонь із заборонених мінськими угодами мінометів 82-го калібру, а також автоматичних станкових гранатометів. Крім того, супротивник застосував безпілотник.

«Внаслідок обстрілів було поранено трьох українських захисників. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу», - йдеться в повідомленні.

Об’єднані сили відкривали у відповідь прицільний вогонь, втрати противника уточнюються. 

Нагадаємо, вчора на Донбасі противник 21 раз порушив режим припинення вогню, при цьому поранення отримали шестеро українських бійців. Також повідомлялося, що обстріли тривали практично по всій лінії фронту.

За даними розвідки, 7 травня українські військовослужбовці знищили сімох російських окупантів і ще п'ятьох поранили. Крім того, була підбита військова машина противника.

До слова, підрозділи Об'єднаних сил встановили чергові докази участі в бойових діях на Донбасі снайперської групи, до складу якої входили військовослужбовці ФСБ Росії.

Дії російської групи зафіксовані в період з 26 по 28 лютого 2020 року в районі населених пунктів Донецький і Голубівка Луганській області.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: