Замерзла у лісі: поліція розслідує трагічну смерть студентки на Житомирщині

Замерзла у лісі: поліція розслідує трагічну смерть студентки на Житомирщині
На 21-му році трагічно обірвалося життя студентки IV курсу Ірини Дворецької
Фотоколаж РБК-Україна

Кримінальне провадження розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство)

Поліція Житомирської області проводить розслідування обставин смерті дівчини, тіло якої 10 січня знайшов у лісовому масиві батько.

Як відомо, 8 січня вийшла з дому та безвісно зникла жителька с. Рудня-Хочинська Олевського району, 1998 року народження.  За попереднім висновком експертів, причиною смерті є переохолодження внутрішніх органів. Усі обставини встановлюються у рамках досудового розслідування.

Кримінальне провадження розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нині у його рамках призначено судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли.

«Водночас встановлено, що 8 січня дівчина вийшла з дому та сіла у маршрутний автобус на зупинці у с. Рудня-Хочинська близько 4 ранку. Він прямував через м. Олевськ до м. Житомира. На наступній зупинці «Перга» дівчина  вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд. Інформація про можливий конфлікт між нею та водієм з цього приводу, а також інші відомості, викладені у соціальних мережах щодо обставин події, нині поліцейські перевіряють у рамках розслідування. У зв’язку з цим водій та пасажири вказаного рейсу нині опитуються повторно», - повідомили у поліції.

Як повідомлялося раніше, місцеві активісти звинувачують у смерті дівчини водія та кондуктора маршрутки, в якій їхала дівчина. «Виявилось, що та близько четвертої години ранку їхала до міста Олевськ. Коли прийшов час розраховуватись за проїзд, в дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у двох кілометрах від села Перга», - йдеться в повідомленні.

«Вона пішла трасою, однак потім збилась з дороги й зайшла в ліс. Там заблукала й замерзла», – розповів Олександр.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: