Заступниця Авакова виявилася не дуже досвідченою: у Дєєвої 7 років стажу, 6 з яких - навчання

Заступниця Авакова виявилася не дуже досвідченою: у Дєєвої 7 років стажу, 6 з яких - навчання

Не підтвердилися і слова Екі Згуладзе та самої Дєєвої про те, що у 2015-2016 роках вона працювала помічником заступника міністра МВС

24-річна заступниця Міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва у своїй біографії вказує 7 років трудового стажу. При цьому, вона не має стажу державної служби, і ніколи до призначення заступником міністра офіційно не працювала у МВС України. Про це йдеться у копії офіційної Біографічної довідки заступника міністра, наданої на запит Українських Новин Департаментом персоналу МВС.

Згідно з біографії, з вересня 2009 по червень 2015 року Анастасія Дєєва була студенткою Київського національного університету ім.Шевченко та його магістратури.

При цьому, з 4 курсу, а саме з травня 2013 року вона почала працювати за цивільно-правовим договором у Департаменті секретаріату Міністра закордонних справ України. Там вона безперервно пропрацювала до березня 2014 року.

Не підтвердилися і слова Екі Згуладзе та самої Дєєвої про те, що у 2015-2016 роках вона працювала помічником заступника міністра МВС.

З червня 2015 року по червень 2016 року Анастасія Дєєва значилася радником з комунікацій реформування поліції у програмі Департаменту юстиції США Engility Corporation Program ICITAP. А з червня по жовтень 2016 року - радником з питань проектної діяльності у Міністерстві внутрішніх справ тієї ж програми ICITAP.

582deee083c17-screenshot-2

Копія офіційної Біографічної довідки заступника міністра


582deeef14484-screenshot-3

копія офіційної Біографічної довідки заступника міністра

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков прокоментував претензії на адресу 24-річної Анастасії Дєєвої, призначеної заступником глави МВС з питань європейської інтеграції.

Раніше Кабінет міністрів України призначив на посаду заступника міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції Анастасію Дєєву. Про це йдеться в розпорядженні №806.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: