Заступник Авакова їздить на «Лексусі» за 1,2 мільйона гривень

Заступник Авакова їздить на «Лексусі» за 1,2 мільйона гривень

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий

Заступник міністра МВС Сергій Яровий пересувається на позашляховику Lexus NX300h

Один з найдорожчих автомобілів у Кабміні - у заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового. Як свідчить його електронна декларація, чиновник їздить на практично новому позашляховику Lexus NX300h. У документі сказано, що автомобіль орендує його дружина.

Подружжя орендувало престижний японський автомобіль в 2015 році. Ціни на таку модель в Україні стартують від 1,2 мільйона гривень.

Як повідомляв «Главком», найдорожче авто у Кабміні – у голови уряду Володимира Гройсмана. Про це свідчить дослідження електронний декларацій, яке провів «Главком». Прем'єр-міністру належить позашляховик Range Rover. Сьогодні ціни на такий автомобіль стартують від 3,1 млн гривень.

Соратник Петра Порошенка купив Range Rover в 2013 році, коли ще був міським головою Вінниці. На автомобілі навіть збереглися вінницькі номера - АВ 9999 АС. Після покупки він запевняв місцеві ЗМІ, що придбав «Ровер» за власні гроші, «як і всі попередні автомобілі».

«... Автомобіль влаштував мене по співвідношенню ціна-якість», - заявив у вересні 2013 року Гройсман.

Прем’єр також виявився одним з найбагатших членів уряду. Його статки, а також статки інших міністрів ви можете перевірити за цим посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: