Заступника командира однієї з військових частин на Донбасі затримали за хабар

Заступника командира однієї з військових частин на Донбасі затримали за хабар
Facebook Операції об'єднаних сил

Зловмисник вимагав від підлеглого 15 000 гривень

У районі проведення операції Об'єднаних сил співробітниками військової прокуратури та СБУ затримано тиловика-хабарника.

Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

«4 жовтня за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону спільно із співробітниками Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях було затримано при одержанні 15 000 гривень військовослужбовця К., заступника командира з тилу однієї з військових частин», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що у ході оперативно-слідчих дій було встановлено, що зловмисник вимагав та отримав від свого підлеглого – тимчасово виконуючого обов'язки начальника продовольчої служби П., неправомірну вигоду за невжиття заходів щодо притягнення його до дисциплінарної та матеріальної відповідальності з приводу виявлення у продовольчій службі недоліків у роботі.

За результатами слідчих дій буде вирішено питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. Слідчі дії тривають.

«Командування Об’єднаних сил вкотре наголошує, що рішуче налаштоване на боротьбу з хабарництвом та будь-якими правопорушеннями», - підкреслюється у повідомленні.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України затримали начальника одного з відділень поліції Донецької області при отриманні хабаря в 200 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: