Засудженого і амністованого учасника захоплення Харківської ОДА оголосили у розшук

Засудженого і амністованого учасника захоплення Харківської ОДА оголосили у розшук
Сергій Юдаєв 

Слідчими вживаються заходи для встановлення місцеперебування учасника «Антимайдану» Сергія Юдаєва

Учасника «Антимайдану» Сергія Юдаєва, якого визнали винним у заворушеннях у 2014-му і одразу амністували, оголосили у розшук.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

Правоохоронці уточнили, що чоловікові у суді було оголошено про підозру за статтею «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу, але він не з'явився до суду.

«Чоловік відмовився від отримання підозри. Також йому було повідомлено про клопотання з’явитися до суду для обрання запобіжного заходу. Він не з’явився до суду. Місцеперебування його невідоме. Вчора він був вільною людиною, і підстав для його затримання не було. Сьогодні він оголошений у розшук. Слідчими вживаються заходи для встановлення його місцеперебування», — повідомив начальник поліції Харківщини Олег Бех.

6 листопада Київський районний суд Харкова визнав Юдаєва винним у заворушеннях під час захоплення Харківської ОДА під час засудив його до 8 років ув'язнення, але одразу амністував.

Разом із ним визнали винними ще трьох людей і засудили до 5 років, вони були звільнені від покарання з випробувальним терміном три роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: