Затримані на хабарі посадовці «Укрзалізниці» отримали арешти з мільйонними заставами

Затримані на хабарі посадовці «Укрзалізниці» отримали арешти з мільйонними заставами
Застави «потягнули» на більше ніж 3 млн гривень

Судовий процес тягнувся майже 10 годин

Печерський райсуд столиці обрав запобіжні заходи двом посадовцям «Укрзалізниці», затриманим столичною прокуратурою за корупційний злочин. Про це повідомляє прес-секретар прокуратури м. Київ Надія Максимець.

«За підсумками майже 10-годинного судового дійства (з третьої години дня 8 липня і майже до опівночі – ред.) начальнику земельного Департаменту «Укрзалізниці» обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою у виді застави в сумі 3,8 млн гривень. Його спільнику - заступнику юридичного департаменту «Укрзалізниці» - тримання під вартою на такий саме строк із можливістю застави у 3,2 млн гривень. Крім того, обох підозрюваних відсторонено від посад», - написала Максимець у Facebook.

Нагадаємо, двоє посадовців «Укрзалізниці» були затримані 6 липня за підозрою у прийнятті пропозиції від директора комерційного підприємства за сприяння укладанню договору оренди 9 га землі. Свої послуги вони оцінили у 150 тис. доларів США.

«Укрзалізниця» заявила, що сприяє слідчим діям та сподівається на об’єктивність розслідування кримінальної справи стосовно договору оренди землі в смт Пісківка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: