Затриманий за хабар член Вищої ради юстиції носить годинник за 400 тис. євро

Затриманий за хабар член Вищої ради юстиції носить годинник за 400 тис. євро
Фото vru.gov.ua

Павлу Гречківському дорікнули за любов до предметів розкоші

У Центрі протидії корупції розкритикували затриманого за хабар члена Вищої ради юстиції Павла Гречківського, який пропонував приховувати декларації чиновників, а сам носить годинник за 400 тисяч євро. Про це йдеться в повідомленні організації в Facebook.

«Ще кілька тижнів тому цей топ-хабарник скиглив про те, що потрібно приховати від сторонніх очей деякі розділи декларацій чиновників. Це заява чиновника, якого спіймали на хабарі в півмільйона доларів. Це слова класичного чиновника, якому є що приховувати: мільйонні доходи, помешкання площею в 363 квадрати, автомобілі Maybach, Land Rover, Mercedes і BMW… Він не соромиться світити годинник вартістю 400 тисяч євро», – ідеться в повідомленні ЦПК.

Як повідомлялось, силовики викрили одного з членів Вищої ради юстиції у спробі отримати від представника комерційної структури хабар 500 тисяч доларів США. Член ВРЮ намагався отримати ці кошти за вчинення «впливу на винесення судом першої інстанції рішення на користь суб’єкта господарювання та залишення його чинним судами апеляційної та касаційної інстанцій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: