Завод з переробки відходів у Львові готові збудувати 12 компаній

Завод з переробки відходів у Львові готові збудувати 12 компаній
Сміття у Львові, архівне фото

Згідно з вимогами тендеру, будівництво заводу, здатного переробити 240 тисяч тонн відходів на рік, триватиме 24 місяці

Заявки на будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів (ТПВ) у Львові подали 12 компаній із 11 країн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на дані мера Андрія Садового.

«Це компанії, які мають найбільший досвід в Європі і у світі у будівництві комплексів з переробки відходів. Зараз комісія буде вивчати бекграунд кожної з компаній і наступний етап – визначення однієї компанії», – цитує прес-служба Садового.

У повідомленні зазначено, що оцінка документів на відповідність кваліфікаційним вимогам триватиме 30 днів, після чого буде оприлюднено список компаній, допущених до участі в основній частині конкурсу.

Список компаній, які подали заявки: Eggersmann Anlagenbau GmbH (Німеччина), Control Process S. A. (Польща), China Machinery Engineering Corporation, (КНР); Ceres Group SAS (Франція), Econova (Польща), Helector S. A (Греція), M-U-T (Австрія), JV Efacec-Tahal (Ізраїль), Atzwanger AG (Італія), Axis-Waste Treatment Technologies (Нідерланди), RIKO, industrijski, gradbeni inženiring in leasing, d.o.o. (Словенія), 3 B Hungaria (Угорщина).

Згідно з вимогами тендеру, будівництво заводу, здатного переробити 240 тисяч тонн відходів на рік, триватиме 24 місяці. Після запуску переможець тендеру ще рік обслуговуватиме комплекс і провадитиме підготовку місцевих спеціалістів.

Як відомо, 1 червня Львівська міська рада та ЄБРР підписали договір на загальну суму 35 млн євро, призначених для будівництва заводу з переробки відходів і рекультивації Грибовичського полігону.

До слова, раніше в Мінекології попередили, що роздільний збір сміття передбачає підвищення тарифів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: