Завтра в Україні знову дощитиме

Завтра в Україні знову дощитиме

Вночі і вранці завтра місцями туман

10 листопада в Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +5...+7 градусів. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, місцями туман, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+8 градусів, вдень +4...+10 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, у Житомирській і Київській областях невеликий дощ, у Сумській і Чернігівській областях без істотних опадів, місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +4...+9 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, тільки в Полтавській і Дніпропетровській областях без істотних опадів, місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+7 градусів, вдень +4...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, місцями туман, вітер південний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, вдень +3...+8 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, тільки в Запорізькій області без істотних опадів, місцями туман, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3...+8 градусів, в Одеській області до +10 градусів, вдень +7...+13 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий, вдень без істотних опадів, місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+9 градусів, вдень +8...+13 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: