Заява Порошенка про український прапор в Криму роздратувала окупаційну владу півострова

Заява Порошенка про український прапор в Криму роздратувала окупаційну владу півострова
Фото novyny.online.ua

В окупованому Криму кажуть , що український прапор над півостровом не підніметься ніколи

Так званий «віце-прем'єр Криму» Дмитро Полонський заявив, що прапор України ніколи не повернеться на півострів. Так він прокоментував слова Порошенка про прагнення Києва повернути прапор у Крим і на Донбас, пишуть РІА «Новости».

«Це той випадок, коли бажання не збігаються з можливостями і не співпадуть в принципі ніколи. У нас в народі кажуть: «Мріяти не шкідливо», - сказав Полонський.

За словами «віце-прем'єра Криму», вся ця ситуація нагадує слова одного з героїв радянської комедії «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика», який виголошував тост про співпадіння бажань з можливостями.

Як раніше повідомлялось, президент Петро Порошенко під час церемонії підняття Державного Прапора України на Софійській площі у Києві заявив, що прапор України має знову з’явитися на окупованих територіях Донбасу та у Криму. 

Як відомо, Крим був незаконно анексований Росією в березні 2014 р. після проведення «референдуму», не визнаного ні Україною, ні світом. Після встановлення контролю над Кримом російською окупаційною владою на півострові погіршилася ситуація з правами людини, що констатують міжнародні організації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: