Зеленський розповів, коли нарешті почнуться «посадки»

Зеленський розповів, коли нарешті почнуться «посадки»
Володимир Зеленський

Восени поточного року можуть розпочатися судові процеси над корупціонерами

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що восени, коли запрацює Антикорупційний суд та вступить повністю у свої повноваження новопризначений генеральний прокурор, розпочнуться «посадки», про які він говорив під час предвиборчої кампанії.

Про це він заявив у інтерв'ю телеканалу «1+1» з нагоди 100 днів президентства.

Він нагадав про призначення генпрокурора і про те, що Антикорупційний суд в Україні починає працювати 5-го вересня.

«Антикорупційний суд, якого не було, починає працювати 5-го вересня вперше в Україні. Антикорупційний суд. Там пройшов конкурс, і мені здається, що зараз там з’являться чесні судді. Це дуже важливе питання було. Далі: у нас з’явиться новий генеральний прокурор. Це дуже важлива людина. І я думаю, що восени, коли в нас з’являться і Антикорупційний суд, і генеральний прокурор, все почнеться», - зазначив глава держави.

При цьому він натякнув, що мова йде не лише про корупціонерів, але й держзрадників.

«Думаю, є такі кримінальні справи і є такі люди… Батьківщину продавати не можна, тому деякі справи ні в якому разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити», - підсумував він.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії одним із гасел кандидата в президенти Володимира Зеленського було: «Весна прийде - саджати будемо». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: