Зеленський розповів про зустріч з «реальними героями» з Маріуполя

Зеленський розповів про зустріч з «реальними героями» з Маріуполя
Президент зустрівся з маріупольцями, яким вдалося виїхати з міста живими і з дітьми
фото: Офіс президента

У Запорізькій області Зеленський зустрівся з переселенцями з Маріуполя

Президент Володимир Зеленський розповів про свою першу від початку повномасштабного російського вторгнення поїздку на Запоріжжя. Про це глава держави сказав у своєму відеозверненні вночі 6 червня.

У Запорізькій області Зеленський зустрівся з військовими: заслухав доповіді та нагородив найкращих. Також він провів зустрічі головою Запорізької обласної військової адміністрації Олександром Старухом, керівництвом Нацполіції, СБУ в області і деякими мерами тимчасово окупованих міст.

Крім того, президент зустрівся з маріупольцями, яким вдалося виїхати з міста живими і з дітьми.

«Тут їх зустріла Хортиця. По-людськи й тепло. Умови (проживання. – Ред.) бачив. Тимчасові, але непогані. Зрозумів їхні складні питання, Думаю, вирішимо. У кожної сім'ї своя історія. Більшість були без чоловіків. У когось чоловік пішов воювати, у когось – в полоні. У когось, на жаль, загинув. Просто трагедія – ні дому, ні близької людини. Але треба жити – заради дітей. Реальні герої серед нас«, – зазначив глава держави.

До слова, під час робочої поїздки до Запорізької області президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: