Жертва Парасюка Вілкул показав поранену руку (ФОТО)

Жертва Парасюка Вілкул показав поранену руку (ФОТО)
Фото з відкритих джерел

Фото покусаної Парасюком руки Вілкула виклав у соцмережі політолог Кость Бондаренко

В мережі оприлюднено фото травми нардепа Олександра Вілкула, отриманої в результаті нещодавньої бійки з іншим нардепом Володимиром Парасюком.

Фото руки Вілкула з численними подряпинами виклав у своєму Facebook політолог Кость Бондаренко, зазначивши, що «укуси Парасюка - річ вкрай небезпечна».

vilkul-ruka

Раніше соратник Януковича, нардеп від Опоблоку Олександр Вілкул зробив заяву після скандальної сутички зі своїм колегою по парламенту про те, що «півночі думав» та вирішив «не опускатися до рівня парасюків».

Нагадаємо, 22 вересня 2016 роки після прямого ефіру на 112 каналі, де Вілкул доpволив собі декілька образливих слів на адресу Парасюка, останній в коридорі вступив у сутичку з Вілкулом та його численною охороною. Свита соратиника Януковича зробила все, аби той ретирувався неушкодженим і вивела його через чорний хід з каналу, після цього Парасюк на пошкодив розкішну машину свого опопнента.

Нагадаємо, у опитуванні «Главкома», значно більше читачів стали на бік Парасюка, бо вважають Вілкула агентом Путіна. При цьому приблизно така сама кількість аудиторії переконана, що дії обидвох депутатів ганебні і спрямовані проти України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: