Жителі Ясинуватої вантажним автомобілем в’їхали в групу військових РФ

Жителі Ясинуватої вантажним автомобілем в’їхали в групу військових РФ

Місцеве населення все частіше вдається до самосуду та помсти по відношенню до російських окупантів

З огляду на збільшення обстрілів російськими окупаційними військами житлових кварталів населених пунктів тимчасово окупованих територій сходу України, як провокаційних, так і помилкових, а також відсутність реакції російського командування на скарги, місцеве населення все частіше вдається до самосуду та помсти по відношенню до російських окупантів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«1 серпня ц.р., в результаті помилкового обстрілу власної території військовослужбовцями одного з артилерійських підрозділів 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ, у власній квартирі загинув місцевий мешканець н.п. Ясинувата, а його дружина отримала важкі поранення», - йдеться у повідомленні.
«Через небажання командування корпусу провести об’єктивне розслідування та виплатити грошові компенсації постраждалим, 2 серпня ц.р. їх родичі вчинили навмисний наїзд вантажним автомобілем на групу військовослужбовців мінометної батареї 1 мотострілецького батальйону 5 омсбр, у результаті чого отримали травми заступник командира батареї Міляєв Олег Алтийович (Миляев Олег Алтыевич) 13.08.1968 р.н. та навідник Муллахметов Рашид Максудович», - інформує розвідка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: