Журналіст заявив про можливий замах на Саакашвілі

Журналіст заявив про можливий замах на Саакашвілі
Михайло Саакашвілі

Журналіст ATR пише, що за Саакашвілі стежать агенти РФ

Екс-главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі можуть вбити.

Про це в Facebook заявив заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв.

«Саакашвілі загрожує вбивство, можливо, 17 жовтня. За ним стежать агенти російського ГРУ і в разі наказу з Москви вони зроблять свою справу. Віддадуть наказ – запитання. Але якщо віддадуть, то потім, звичайно, буде спроба перекласти провину за це на українську владу в цілому і побічно на президента Порошенко», – написав він.

Журналіст вважає, що українській владі слід подбати про безпеку Саакашвілі «повною мірою».

«Джерело не питайте в приват, ніяк. Але воно у мене викликає довіру. Я журналіст і етику знаю. Це виключено», – зазначив Муждабаєв.

Раніше повідомлялося, що Держприкордонслужба ініціювала скасування посвідок на проживання шістьом громадянам Грузії, 10 громадянам Грузії заборонено в’їжджати на територію України. Як повідомив перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк, це особи, які скоїли правопорушення при перетині кордону України 10 вересня разом із Михайлом Саакашвілі.

Як відомо, у жовтні колишній президент Грузії, лідер політичної партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі подав прохання про надання йому політичного притулку в Україні.

Нагадаємо, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі перейшов польсько-український кордон ввечері 10 вересня. Кордон прикордонників прорвали прихильники Саакашвілі, які буквально внесли його на український бік кордону. 

Генпрокурор пообіцяв притягнути до відповідальності організаторів прориву кордону в «Шегинях» та заявив, що прихильники Саакашвілі знищують державу. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Саакашвілі натомість заявляє, що він і його прихильники не порушували закон на пункті пропуску «Шегині».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: