ЗМІ: ФБР намагалися зустрітися з заарештованою Настею Рибкою

ЗМІ: ФБР намагалися зустрітися з заарештованою Настею Рибкою

Влада відхилила запит, так як зустрічатися з затриманими мають право тільки члени сім'ї і законні представники

Співробітники Федерального бюро розслідувань зробили спробу організувати зустріч з Настею Рибкою (Анастасією Вашукевич), заарештованою в місті Паттайя в Таїланді за проведення нелегального «секс-тренінгу». Раніше дівчина заявила про наявність записів розмов між бізнесменом Олегом Дерипаскою і його соратниками, в яких йдеться про американські вибори. Про це повідомляє CNN з посиланням на високопоставленого чиновника в Таїланді.

За його словами, співробітники ФБР зв'язалися щодо зустрічі з Рибкою з імміграційною службою країни. Влада відхилила запит, так як зустрічатися з затриманими мають право тільки члени сім'ї і законні представники.

Нагадаємо, скандальна працівниця ескорт-послуг Настя Рибка протягом найближчих декількох місяців буде залишатися у в'язниці Таїланду. Після цього має відбутися суд над дівчиною. В результаті вона буде депортована в Білорусію, так як є цивільною цієї країни.

Як відомо, вона опинилася за гратами після того, як проводила нелегальні секс-тренінги в Таїланді. Коханку російського олігарха Олега Дерипаски разом з її друзями звинувачують в тому, що вона завдала шкоди національній репутації Королівства Таїланд.

Як повідомлялося, Настя попросила США допомогти їй вибратися з цієї колотнечі і дати політичний притулок. В обмін вона пообіцяла надати докази зв'язків російських політиків з Дональдом Трампом і ймовірного втручання Росії в американські вибори. Рибка впевнена, що її арешт ініційований Росією і Володимиром Путіним, не знайшов кращого способу «витягнути її на побачення».

Нагадаємо, сексуальні пригоди ескортниці Рибки, олігарха Олега Дерипаски і керівника апарату уряду РФ Сергія Приходька стали темою гучного розслідування Олексія Навального.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: