ЗМІ: Генпрокуратура має намір змінити інкриміновану Довгому статтю

ЗМІ: Генпрокуратура має намір змінити інкриміновану Довгому статтю
Генпрокуратура спробує змінити інкриміновану Довгому статтю?

ГПУ може вдатися до таких дій, щоб Довгий не уникнув відповідальності за спливом строків давності

Генеральна прокуратура має намір спробує змінити статтю, яка інкримінується народному депутатові Олесю Довгому (группа «Воля народу»). Про це повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на неназвані джерела.

«Непроста ситуація склалася навколо Олеся Довгого. Джерела свідчать, що Генпрокуратура спробує змінити інкриміновану йому статтю», - сказано в статті видання.

За твердженням газети, ГПУ може вдатися до таких дій, щоб Довгий не уникнув відповідальності за спливом строків давності.

«Немає сумнівів, що Луценко докладе всіх зусиль задля доведення цієї принципової для нього справи до логічного завершення», - впевнене видання.

Нагадаємо, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко направив до Ради подання на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів, а саме: Андрія Лозового (фракція Радикальної партії), Олеся Довгого (группа «Воля народу»), Євгена Дейдея, Максима Полякова (обидва - фракція «Народного фронту») і Борислава Розенблат (фракція «Блоку Петра Порошенко»). 29 червня Луценко також вніс до Ради подання на зняття депутатської недоторканності з Добкіна (Опозиційний блок).

Також нагадаємо, що раніше в одному з ресторанів Києва співробітники НАБУ затримали охоронця народного депутата Борислава Розенблата за підозрою в отриманні хабара. При ньому було $200 тис.

Борислав Розенблат підтвердив факт затримання НАБУ його охоронця. Однак назвав це провокацією і підкреслив, що гроші його підлеглому підкинули.

Генеральна прокуратура та САП продемонстрували відео-доказизловживання службовим становищем та вимагання народного депутата з фракції БПП Борислава Розенблата.

Регламентний комітет Верховної Ради підтримав подання Генпрокуратури на зняття недоторканості з депутата від фракції БПП Борислава Розенблата та направив цей висновок Верховній Раді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: