ЗМІ: Нардеп Рабінович проміняв Раду на відпочинок в Ізраїлі

ЗМІ: Нардеп Рабінович проміняв Раду на відпочинок в Ізраїлі
Народний депутат Вадим Рабінович

Лідер партії «За життя» третій тиждень відпочиває в ізраїльському готелі

Народний депутат України, голова партії «За життя» Вадим Рабинович уже майже три тижні знаходиться в Ізраїлі і не брав участі в останніх голосуваннях в парламенті, повідомляє журналістка Катерина Золотарьова в блозі на сайті видання «Обозреватель».

«Людина, просто разюче схожа на Вадима Рабиновича, прогулюється по одному з готелів Ізраїлю. Dan Accadia, що в Герцлії. Причому, кажуть, що він там відпочиває з єврейського нового року, тобто з 20 вересня. Фото були зроблені 8 жовтня. Разом, виходить, що Вадим Зіновійович (ну або його брат-близнюк) провів в Ізраїлі майже три тижні. Весь цей час в Україні відбувалися цікаві і важливі події. Без участі Рабиновича раптово завершився «безстроковий» мітинг «бомжів Рабіновича» під Нацбанком. Зі скандалом йшли судова реформа, закони про реінтеграції Донбасу, пенсійна реформа і так далі», - написала Золотарьова.

Журналістка стверджує, що фотографії їй прислали «добрі люди», і зазначає, що останні свої телепрограми на каналі «112 Україна» Рабинович вів по Skype. Рабінович і сам у своїх передачах говорив, про те, що знаходиться в Ізраїлі. Щоправда, уточнював, що приїхав на «близькосхідний форум».

На сайті Верховної Ради в картці депутата Рабиновича зазначено, що він не реєструвався в цей період (з 20 вересня по 9 жовтня) ні в електронній системі, ні письмово.

Рабінович пройшов до Верховної Ради за списком Опозиційного блоку під четвертим номером. Є головою парламентського підкомітету з питань прав людини. У травні 2016 року він заявив в ЗМІ про свій вихід зі складу фракції Опозиційного блоку, але на сайті Верховної Ради як і раніше вказано в картці депутата, що він є членом фракції. Оскільки Рабінович пройшов до парламенту за списком партії, а не за мажоритарним округом, самостійний вихід з фракції загрожує йому позбавленням мандата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: