Самогубство відомого льотчика Волошина: ЗМІ озвучили ймовірну причину

Самогубство відомого льотчика Волошина: ЗМІ озвучили ймовірну причину
Владислав Волошин

За словами товаришів по службі, Владислав Волошин був людиною дуже вразливою

Причинами самогубства виконуючого обов'язки директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту.

Про це «Новинам-N» на правах анонімності повідомив один з працівників аеропорту.

За словами джерела, ситуація з ремонтом в аеропорту залишається складною — передовсім, через проблеми у системі фінансування. Залишається невирішеним питання із заборгованістю за вже виконані роботи ВАТ «Жилпромстрой-8» на суму понад 20 мільйонів гривень.

Одна з миколаївських фірм виграла тендер на здійснення електромонтажних робіт в аеропорту на велику суму — близько 60 мільйонів гривень. Фірма отримала передоплату в сумі 10 мільйонів і виконала більшу частину робіт. Однак нібито надійшла вказівка, мовляв, більше грошей підряднику не платити, а укласти договір з іншою фірмою.

Разом з тим, проінформоване джерело в Миколаївській облдержадміністрації категорично спростувало історію з електромонтажними роботами і 60 мільйонами гривень.

За словами товаришів по службі з 299-ї бригади тактичної авіації, Владислав Волошин був людиною дуже вразливою, з підвищеним почуттям справедливості.

У Владислава Волошина залишилася дружина і двоє малолітніх дітей.

Нагадаємо, 18 березня, в Миколаєві у власній квартирі покінчив життя самогубством шляхом пострілу з бойового пістолета 29-річний виконуючий обов'язки директора одного з обласних комунальних підприємств. Загиблим є льотчик-герой Владислав Волошин. 

Миколаївське видання «Ніквєсті» опублікувало листування в.о. директора Миколаївського аеропорту, відомого українського льотчика Владислава Волошина з невідомим.

Спілкування між двома людьми проходило в безкоштовній системі миттєвого обміну повідомленнями WhatsApp. З ким саме спілкувався Волошин - невідомо, але свого співрозмовника він назвав Макс.

В кінці листування льотчик пише, що не боїться «його», але не хочеться дітей залишати без батька.

Владислав Волошин був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. Він неодноразово завдавав ударів по російським агресорам в Україні, а всього зробив 33 бойових вильотів. Після точного удару по російським десантникам під Новокатеринівкою 29 серпня 2014 року його літак збили. Він катапультувався і приземлився на території, окупованій ворогом. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпости російсько-терористичних військ і вибратися до позицій ВСУ.

Російська влада звинувачувала Владислава Волошина в атаці на малайзійський «Боїнг МН17», збитий над Донбасом. Ця версія повністю спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів і України.

З армії Владислав звільнився через сімейні обставини, у зв'язку з хворобою молодшої дитини. Волошин нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: