ЗМІ: В «Укрспирті» провели зустріч з операторами горілчаного ринку: диктатури «Хортиці» більше не буде

ЗМІ: В «Укрспирті» провели зустріч з операторами горілчаного ринку: диктатури «Хортиці» більше не буде

За словами Лученка, стратегія компанії орієнтована на надання рівного доступу всім гравцям горілчаного ринку до ресурсів спиртового монополіста

У державній підприємстві (ДП) «Укрспирт» відбулася робоча зустріч із представниками горілчаного ринку, Міністерства аграрної політики України, об'єднаного профспілки ДП «Укрспирт», у ході якої запропоновано створити робочу групу з розробки основних показників фінансово-господарської діяльності «Укрспирту» на 2018 рік. Про це повідомляє видання «Комсомольська правда в Україні».

Під час зустрічі була відзначена необхідність визначення реалістичних планових показників діяльності, частки інвестиційної складової у ціноутворенні і стратегічного плану підприємства з урахуванням усіх зацікавлених сторін.

«Тепер ми будемо формувати політику, виходячи з інтересів усієї галузі, а не танцювати під дудку Євгена Черняка», - сказав, відкриваючи засідання, тимчасово виконуючий обов'язки директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко. За його словами, стратегія компанії орієнтована на надання рівного доступу всім гравцям горілчаного ринку до ресурсів спиртового монополіста. «Таким чином ми забезпечимо конкурентне середовище на алкогольному ринку і гарантуємо високі акцизні надходження до держбюджету», - сказав він.

Довідка

ДП «Укрспирт» - найбільший виробник високоякісного спирту та спиртовмісної продукції в Україні. Державне підприємство створено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 року №672 «Про утворення Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості», яке було прийнято з метою вдосконалення системи управління спиртовою галуззю та для підвищення ефективності використання державного майна.

Загальна виробнича потужність «Укрспирту» - понад 36 млн декалітрів в рік. До складу ДП входить 41 виробничий майданчик. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: