Зміна кадрів. Зеленський пообіцяв кадрові рішення стосовно губернаторів

Зміна кадрів. Зеленський пообіцяв кадрові рішення стосовно губернаторів
Володимир Зеленський: я не можу зараз замінити когось із губернаторів, я боюся, що там завалиться весь процес
Фото: пресслужба глави держави

Президент зауважив, що коронавірус виявляє проблеми в роботі держапарату, і він має намір відразу після завершення епідемії вжити рішучих кадрові кроки

Президент Володимир Зеленський обіцяє кадрові рішення стосовно голів обласних держадміністрацій після завершення епідемії коронавірусу.

Про це глава держави сказав на пресконференції у Маріїнському палаці.

«Що стосується голів обласних держадміністрацій: всі висновки стосовно них після того, як ми завершимо Covid... Я не можу зараз замінити когось із губернаторів, я боюся, що там завалиться весь процес», - сказав президент.

Зеленський зазначив, що коронавірус виявляє проблеми в роботі держапарату, і він має намір відразу після завершення епідемії вжити рішучих кадрові кроки.

При цьому він похвалив голову Чернівецької обласної держадміністрації Сергія Осачука, який, на думку президента, добре справляється з вирішенням питань протистояння коронавірусу.

А от мера Черкас Анатолія Бондаренка Зеленський назвав бандитом, на якого заведено 19 проваджень.

Як повідомлялось, президент Володимир Зеленський у середу, 20 травня, провів тригодинну пресконференцію, присвячену року з дня його інавгурації.

За цей час президент устиг відповісти на питання тільки близько 15 журналістів з-понад 70 акредитованих.

При цьому кількість акредитованих журналістів також було обмежена, нібито через пандемію коронавірусу.

Зеленський спілкувався з журналістами без маски.

«Щоб мене чути було. Але якщо наполягаєте, можу вдягнути», - сказав президент перед початком пресконференції.

При цьому журналістів на зустріч з президентом пускали тільки в виданих одноразових масках і рукавичках, проте більшість із них також зняли їх під час спілкування.

Під час пресконференції Зеленський заявив, що однієї президентської каденції йому може не вистачити, щоб виконати ці обіцянки, і він подумає про можливість балотуватися на другий термін, хоча в його передвиборчій програмі зафіксовано, що він обійматиме посаду президента виключно п’ять років.

Як повідомлялось, підготовка до пресконференції Зеленського почалася зі скандалуЖурналісти низки провідних українських ЗМІ заявили про те, що Офіс президента відмовив їм у акредитації. «Вперше за 10 років існування «Главкома», наших журналістів не акредитували на пресконференцію президента. Навіть при Януковичу пускали, хоч і не давали задати запитання. Але акредитовували. Що ж, це їх вибір. Ось так і організовується різними тимошенками-єрмаками «тепла ванна» Зеленського. Зрештою, і це пройде», – написав в Facebook керівник проєкту «Главком» Віктор Шлінчак.

Натомість потрапити на пресконференцію президента змогла «журналістка» Шарій.net.

Напередодні речниця президента Юлія Мендель наголосила, що жодних «теплих ванн» на пресконференцію не готували«Не сумніваюся, що завтра стане зрозуміло, що жодних «теплих ванн» Володимиру Олександровичу не готували. Як показав рекордний пресмарафон, шостий президент України готовий відповідати на всі питання навіть впродовж 14 годин», - зазначила Мендель.

Нагадаємо, 20 травня 2019 року відбулася інавгурація Зеленського.

З нагоди 100 днів президентства Зеленський провів 14-годинний пресмарафон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: