Знесення наметового містечка під Радою: журналісти повідомили про напади

Знесення наметового містечка під Радою: журналісти повідомили про напади
Поліцейський, що напав на Кутєпова
Фото: Bohdan Kutiepov / Facebook

Один із спецпризначенців вдарив ногою журналіста, що проводив зйомку дій поліції

Співробітник поліції застосував газовий балончик проти кореспондента «Радіо Свобода» Сергія Нужненка, коли той фільмував знесення наметового містечка під Верховною Радою у суботу, 3 березня. Відповідне повідомлення поширене медіа.

За словам журналіста, він у цей момент вів фото- та відеозйомку ранкових подій під будівлею Верховної Ради в центрі Києва. При ньому було посвідчення журналіста, яке він тримав перед собою. Камера була направлена в сторону наметів активістів. В один момент працівник поліції наблизився до кореспондента зі спини та розпилив уміст балончика йому в обличчя.

Окрім того, журналіст «Громадського» Богдан Кутєпов повідомив, що під час знесення містечка його вдарив один зі спецпризначенців.

«Космонавт» у відповідь на моє представлення буцнув мене ногою і сказав: «Виходь урод [зовсім]…», - написав журналіст у Facebook.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебувають понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: