Зустріч порноактриси із прокурорами по справі екс-адвоката Трампа скасована

Зустріч порноактриси із прокурорами по справі екс-адвоката Трампа скасована
Дональд Трамп і Стормі Деніелз

Загалом Стефані Кліффорд вже декілька місяців активно працює із слідством

Зустріч порноакторки Стормі Деніелз із прокурорами в рамках розслідування щодо колишнього адвоката Дональда Трампа Майкла Коена, яка була запланована на понеділок, 25 червня, скасована після того, як про цю зустріч повідомили ЗМІ.

Стефані Кліффорд, як насправді звуть Стормі Деніелз, мала зустрітися із обвинувачувачами із Мангеттена, які готують доказову базу проти Коена. Проте увага із боку ЗМІ до цієї зустрічі змусила Майкла Авенатті, який представляє Кліффорд, попросити про відміну зустрічі, пише The Guardian.

При цьому, за його словами, клієнт готовий зустрітися в іншому місці і в інший час.

Загалом же Стефані Кліффорд вже декілька місяців активно працює із слідством у розслідуванні проти Коена. Поки що немає інформації про новий час і місце проведення зустрічі між Кліффорд і прокурорами.

До цього Кліффорд і Авенатті передали слідству всі документи, які пов’язані із виплатою на 130 тисяч доларів, яку зробив Коен від імені Дональда Трампа в 2016 році напередодні виборів, і тим самим змусив Кліффорд мовчати.

На сьогодні Кліффорд позивається із метою розірвання угоди про мовчання щодо відносин, які вона мала із Трампом. За її словами, угода є недійсною, оскільки під нею стоїть підпис Майкла Коена, а не самого Трампа.

Раніше повідомлялося, що колишня порнозірка Стормі Деніелз в 2006 році мала сексуальний зв'язок з мільярдером Дональдом Трампом. За даними The Wall Street Journal, актрисі заплатили за мовчання, коли Трамп став кандидатом в президенти США.

За словами джерел, за приховування компрометуючої інформації Деніелз отримала 130 тис. дол., які були передані через адвоката Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: