«Батьківщина» блокує відставку депутата від ОПЗЖ в Одесі – ЗМІ

«Батьківщина» блокує відставку депутата від ОПЗЖ в Одесі – ЗМІ
В Одеській облраді не можуть відправити у відставку депутата від ОПЗЖ 
фото з відкритих джерел

В Одеській облраді досі працюють депутати з ОПЗЖ

Депутати Одеської облради не поспішають відправляти у відставку заступника голови від ОПЗЖ Вадима Шкаровського. Для винесення питання до зали не вистачає підписів «Батьківщини», повідомив одеським ЗМІ ініціатор звільнення Михайло Шмушкович.

Вперше про необхідність відставки Шкаровського заговорили на сесії третього червня. Тоді ж і розпочався збір підписів за це рішення. Через два тижні під документом підписалися всі 10 депутатів «ЄС», один представник «Батьківщини» (Олександр Барський). Крім того, публічно заявили про підтримку Сергій Митрофанський («Батьківщина») та Алла Гінак («За майбутнє»).

Наразі підписний лист перебуває у приймальні голови облради.

«Багато депутатів від «Довіряй справам» та «Слугам народу» обіцяли підтримати цю ініціативу, і я думаю, що їхні підписи будуть, — пояснює Михайло Шмушкович. – Але мене найбільше дивує позиція «Батьківщини», адже якщо всі вони підпишуться, це буде достатня кількість голосів, щоб це рішення потрапило до сесійної зали, де, я впевнений, воно пройде».

Шкаровський представляє в облраді проросійську партію ОПЗЖ, яка від сьогодні заборонена в Україні.

Депутат від ОПЗЖ сідає в тюрму: він готував зустріч російської армії у Харкові.

Як повідомляв «Главком», Восьмий апеляційний адміністративний суд 20 червня задовольнив позов Міністерства юстиції й заборонив політичну партію «Опозиційна платформа – за життя». За рішенням суду щодо партії ОПЗЖ, майно цієї політсили передано на користь держави. Це рішення можна оскаржити протягом 20 днів у Верховному Суді.

ОПЗЖ – це вже 11 партія, діяльність якої заборонено в судовому порядку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: