Біля виборчої дільниці на Одещині сталася стрілянина

Біля виборчої дільниці на Одещині сталася стрілянина
Поліція у селищі Цебрикове 2 червня

Один з громадян здійснив постріл у повітря з зареєстрованого на його ім’я травматичного пістолета

Поліція з’ясовує обставини пострілу з травматичної зброї поблизу виборчої дільниці у селищі Цебрикове Великомихайлівського району в Одеській області. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Одеської області.

За його даними, один з громадян здійснив постріл у повітря з зареєстрованого на його ім’я травматичного пістолета. За словами чоловіка, постріл був мимовільним, коли він хотів розрядити зброю.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Відносно чоловіка складено протокол за ст. 174 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Триває перевірка.

Раніше у неділю на чотирьох виборчих дільницях у Великомихайлівському та Ширяївському районах працювали слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками. Вони перевіряли дільниці на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин. Вибухових пристроїв виявлено не було. О 12.27 роботу дільниці поновлено. Станом на 12:30 перевірка у селищі Цебрикове триває.

2 червня у Цебриківській ОТГ відбулися сутички противників проведення виборів із поліцією, внаслідок яких постраждали 13 правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: