Лиманські правоохоронці затримали крадіїв, які обкрадали дачні масиви

Лиманські правоохоронці затримали крадіїв, які обкрадали дачні масиви

Триваэ слыдство

Двоє мешканців міста Одеси, користуючись відсутністю господарів, викрадали майно з дачних будинків садових товариств Лиманського району.

Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

До Лиманського відділу поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що вночі у неї з дачі вкрали майно. 

Неподалік від дачного масиву поліцейськими був виявлений один зі зловмисників: чоловік обпалював викрадений дріт, щоб пізніше здати його на металобрухт. А за деякий час правоохоронці  затримали й іншого підозрюваного.

Обидва чоловіки зізнались у скоєному. Вони розповіли, що познайомилися в одному з одеський барів. Під час розпивання спиртного задумали спільну «справу» - крадіжки з дачних будинків. Для цього приїхали до дачного масиву у Лиманському районі. Розбивши вікно одного з будинків, проникли всередину і викрали електроінструменти, дроти та продукти харчування.

В ході слідства було встановлено, що це не єдина крадіжка на рахунку правопорушників. Слідчими проводяться заходи по встановленню причетності чоловіків до вчинення інших злочинів на території району. 

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу  України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: