На Одещині військовий покусав поліцейського, який приїхав на виклик

На Одещині військовий покусав поліцейського, який приїхав на виклик
Військовий напав на поліцейського та покусав

Правоохоронців викликали, бо військовослужбовець сокирою намагався вибити двері у чужу квартиру

Одеській області затримано військовослужбовця, який сокирою вибивав двері чужої квартири і покусав поліцейського. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент стався вчора в Роздільнянському районі.

«У поліцію надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що чоловік у військовій формі сокирою намагається вирубати двері в одну з квартир на 5-му поверсі», – повідомили в поліції.

Правоохоронці прибули на місце. Під час затримання зловмисник вкусив поліцейського за руку. Імовірно, він був під впливом наркотичних засобів.

Як встановили правоохоронці, перед інцидентом стався конфлікт між 22-річним підозрюваним і його «колегою, що проживав у згаданій квартирі».

Порушника затримали. За даним фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Як повідомили в соціальних мережах очевидці, інцидент стався в селищі Лиманське. Затриманий – військовослужбовець (офіцер). У нього була сокира і предмет, схожий на ніж. Опонент, у квартирі якого затриманий намагався вибити двері, також є військовослужбовцем.

Нагадаємо, у Львові Залізничний районний суд покарав жителя міста, який покусав голову ОСББ біля свого будинку. Нападник має сплатити постраждалому чоловіку понад 102 тис. грн компенсації, а також провести 150 годин на громадських роботах.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: