Суд другий день обирає запобіжний захід власнику одеського готелю

Суд другий день обирає запобіжний захід власнику одеського готелю
Напередодні, 19 серпня, Київський райсуд Одеси відклав на вівторок винесення ухвали щодо запобіжного заходу Вадиму Чорному

У Київському районному суді міста Одеси триває суд у справі щодо трагічної пожежі в готелі «Токіо Стар»

Київський районний суд міста Одеси вранці у вівторок продовжив засідання з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу власнику одеського готелю «Токіо Стар» Вадиму Чорному.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області.

«У Київському районному суді міста Одеси сьогодні з 8:45 триває суд. Запобіжний захід ще не обрали», - заявили у прокуратурі.

Як відомо, напередодні, 19 серпня, Київський райсуд Одеси відклав винесення ухвали щодо запобіжного заходу Вадиму Чорному. Слідство підозрює його у порушенні правил пожежної безпеки, що призвело до пожежі в готелі і загибелі дев'яти осіб.

Чорний звернувся до суду з клопотанням про відвід судді Іванчука, мотивуючи це тим, що інтернет-видання, редактором якого свого часу він був, опублікувало у 2015 році критичну статтю зі згадкою про нині головуючого в суді.

Суддя Микола Тонконоженко виніс ухвалу відхилити клопотання про відвід як недостатньо обґрунтоване.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 17 серпня, у готелі «Токіо Стар» по вул. Водопровідній в Одесі сталася пожежа. Загинули дев’ять людей, десять постраждалих.

За даними ДСНС, 17 серпня о 01:34 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те що у м. Одеса по вул. Водопровідна, 1а, в готелі «Токіо Стар» виникла пожежа. О 01:39 на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи та встановили загорання на другому поверсі орієнтовно на площі 200 кв м.

На час пожежі в готелі знаходилось орієнтовно 200 осіб. Під час ліквідації пожежі евакуйовано 136 осіб, врятовано – 7. О 03:36 пожежу було локалізовано та о 04:32 ліквідовано на площі 1000 кв м.

Після трагедії в готелі «Токіо Стар» поліція провела ряд обшуків на всіх об'єктах, власником яких є Вадим Чорний.

Прокуратура Одещини повідомила про підозру власнику готелю «Токіо Стар».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: