У Великомихайлівському районі діти-сироти отримали власне житло

У Великомихайлівському районі діти-сироти отримали власне житло
Будинок придбано за кошти субвенції з державного бюджету

На сьогоднішній день вже отримали власне житло п’ять осіб з числа дітей-сиріт

Ключі від власного будинку отримали Вероніка та Олександр Дорошенки, які є особами з числа дітей-сиріт. Про це повідомили у Великомихайлівській районній державній адміністрації.

«Цей будинок придбано за кошти субвенції з державного бюджету. І дуже символічно, що мрія брата і сестри здійснилася напередодні новорічних свят. Сподіваємося, що тут їм буде затишно», — підкреслив голова Великомихайлівської районної державної адміністрації В’ячеслав Райчев.

Таким чином, уже п’ять осіб з числа дітей-сиріт у Великомихайлівському районі отримали власне житло. Зазначимо, обласна комісія погодила придбання 84 житлових об’єктів для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Частину з розподілених коштів державної субвенції передбачено на створення восьми дитячих будинків сімейного типу. На 2018 рік для Одеської області вона становила майже 62 мільйона гривень.

Нагадаємо, за розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова було створено комісію для визначення загального курсу та конкретних об’єктів, на які спрямовуються кошти. Відтак, минулого року регіон став лідером в Україні — 191 дитина отримала житло за рахунок фінансування з місцевих бюджетів і коштів державної субвенції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: