В Одесі дитину облили кислотою: грався під вікнами

В Одесі дитину облили кислотою: грався під вікнами

Поліція затримала підозрюваного, який облив дитину кислотою

В Одесі поліція затримали чоловіка, якого підозрюють у тому, що він облив дитину кислотою.

Про це у Facebook повідомив очільник поліції Одеської області Дмитро Головін.

«Покидьок, який облив дитину кислотою, затриманий. Тривають слідчі дії», — повідомив Головін.

В поліції уточнили, що житель Приморського району Одеси розбризкав у бік 12-річного хлопчика невідому речовину. В результаті підліток отримав тілесні ушкодження.

Подія сталася на Французькому бульварі. Попередньо встановлено, що інцидент стався через те, що підліток з друзями грався під вікнами квартири 50-річного одесита, розташованої на першому поверсі будинку. Невдоволений чоловік розпилив у бік хлопчика якусь речовину, внаслідок чого на його шиї, голові та тулубі з’явилися опіки.

Мати постраждалого звернулася до поліції. Для встановлення характеру ушкоджень її з сином направили у лікарню. 

Наразі вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правопорушник знаходиться у Шевченківському відділенні поліції. З ним проводяться невідкладні слідчі дії. Вирішується питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо,  31 липня біля під'їзду невідомий чоловік вилив на радницю міськголови Херсона кислотуЗловмисника відзняли камери спостереження.

Постраждалу внаслідок нападу з сірчаною кислотою активістку 2 серпня перевезли із Херсона до Києва, де вона проходить лікування у Київському опіковому центрі.

3 серпня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Гандзюк. У нападі підозрюється 40-річний житель Херсону, раніше неодноразово засуджений.

6 серпня Херсонський міський суд взяв під варту підозрюваного у нападі на активістку Катерину Гандзюк. Суд обрав Миколі Новікову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без альтернативи внесення застави.

Пізніше у Нацполіції заявили про ще одного учасника замаху на Гандзюк.

Також поліція встановила, де нападники на Гандзюк придбали сірчану кислоту.

Читайте також матеріал «Главкому»

Шалена Катерина та всі її вороги. Хто може стояти за кислотним замахом у Херсоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: