День подяки в США: Трамп з родиною вперше помилував індика. Фотогалерея

День подяки в США: Трамп з родиною вперше помилував індика. Фотогалерея

Вага «Головної індички 2017 року» на ім'я Барабанна паличка (англ. мовою Драмстік) становить близько 16 кілограмів

Президент США Дональд Трамп помилував свою першу індичку: «Це великий птах ... Ух, я так добре себе почуваю», - пожартував Трамп, гладячи птицю. На церемонії також були присутні перша леді США Меланія Трамп і молодший син Трампа Беррон.

Вага «Головної індички 2017 року» на ім'я Барабанна паличка (англ. мовою Драмстік) становить близько 16 кілограмів. «Ти готовий, Барабанна паличко? Добре. Барабанна паличко, ти помилуваний», - проголосив Трамп.

Разом з Драмстіком Трамп помилував ще одну індичку - Уішбоун, яка не була присутня на церемонії, але була дублером Драмстіка на випадок, якщо з ним щось раптово станеться. Ніч перед церемонією помилування обидві птиці, які прибули зі штату Міннесота, провели в люксі п'ятизіркового готелю навпроти резиденції президента. Доживати свій вік індички будуть на фермі в штаті Віргінія.

Традиція помилування індички існує в Білому домі з 1963 року, коли вперше відпустити подаровану фермерами індичку замість того, щоб з'їсти її на вечерю, вирішив президент Джон Ф. Кеннеді. Тепер церемонія помилування проходить в Білому домі щорічно напередодні Дня Подяки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: