Камамбер гриль та пельмені фрі. Як дивували на ярмарку у прифронтовому місті

Камамбер гриль та пельмені фрі. Як дивували на ярмарку у прифронтовому місті
Маріупольська 16-метрова ялинка встановлена на Театральній площі драматичного театру
Фото: Неллі Гайдук, gazeta.ua

У центрі Маріуполя відкрилася головна ялинка Приазов'я

Біля драматичного театру встановили різдвяні намети з гарячою їжею і напоями. Місцевий фотограф зробила знімки святкового прифронтового міста напередодні Нового року.

«Найпопулярнішою розвагою серед містян вважається карусель. До неї вишукується довга черга з дітей та дорослих. Якщо прямувати проспектом Миру до театру, здалеку видно головну ялинку міста, яскраво прикрашені дерева та будинки», - розповідає фотограф Неллі Гайдук.

Маріупольська 16-метрова ялинка встановлена на Театральній площі драматичного театру. Цього року їй додали ще більше прикрас та іграшок, а до гірлянди додаткові програми. У світловій композиції понад 5000 лампочок.

Також на театральній площі встановили резиденцію Діда Мороза, організували ярмарок сувенірів і ласощів.

У п'ятнадцяти різдвяних будиночках біля фонтану готують смачний шашлик зі свинини або курки за 55 грн. за 100 грамів, ковбаски за 45 грн. Є можливість посмакувати лавашем із сиром, картоплею або пельменями фрі всього за 35 грн. порція.

На ярмарку можна скуштувати бургери з куркою або телятиною, шашлик, скумбрію, креветки, кукурудзу та навіть камамбер на грилі. Такі делікатеси коштують від 45 до 100 гривень.

Для зігрівання містянам пропонують глінтвейни з білого чи червоного вина. За півлітра віддають 55 гривень. Чай коштує 50 гривень за 0,5, кава — від 13 до 35 грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: